Aanbod Trajecten Consultaties Online Wandelconsultaties

Voedingsadvies op basis van jouw DNA

Jouw genen bepalen hoe je lichaam is opgebouwd en hoe het omgaat met voeding, beweging en andere levensstijlfactoren. Door deze genen in kaart te brengen kan ik gerichter en persoonlijker advies geven.

Wat ben je hier nu mee? Een paar voorbeelden: 

 • Voeding
  Ontdek welke voeding de meeste invloed heeft op jouw gewicht en wat je kan aanpassen: is intermittent fasting interessant voor jou? Krijgen koolhydraten of vetten de voorkeur als je wil afvallen? Heb je een grotere kans op een bepaald vitaminetekort?
 • Beweging
  Achterhaal welk soort sport je gemakkelijker kan uitoefenen en hoe je het vlotst kan herstellen. Sport je best nuchter of niet? Val je gemakkelijk af door te sporten of niet?
 • Levensstijl
  Verhoog je levenskwaliteit door inzicht te krijgen in genetische aanleg van je levensstijl. Hoe gevoelig ben je aan stress of cafeïne?

Hoe gaan we te werk?

DNA staal
Op basis van een eenvoudige speekseltest kan ik snel en pijnloos jouw DNA staal afnemen voor verder onderzoek. Wanneer je nog niet bij mij op consultatie geweest bent wordt dit gekoppeld aan een intakegesprek zodat ik een volledig beeld krijg van wie je bent. Op die manier kan ik gerichter advies geven.
Registratie
Bij de registratie van je DNA straal wordt jouw unieke levensstijl in kaart gebracht. Jouw labo-analyse is zo extra persoonlijk.
Labo Analyse
In een medisch laboratorium wordt jouw DNA staal aan de hand van de laatste technologie onderzocht.
Consultatie 
Jouw persoonlijk rapport is klaar na ongeveer 6 weken, dit wordt tijdens een consultatie besproken en omgezet in concrete acties.  

Kostprijs: €349,00.
Inbegrepen:

  • De afname van de DNA-test
  • Jouw persoonlijke rapport
  • De consultatie om jouw resultaten te bespreken na +- 6 weken

Kom je nog niet bij mij op consultatie en wil je graag gerichter advies op basis van jouw DNA, dan gebeurt de afname van de DNA-test tijdens een intakegesprek (= €349 + €60).

Neem je een DNA-analyse binnen een traject, dan betaal je €319.

Contacteer me gerust voor meer informatie!